Story in Art is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen een psycholoog (Ofkje), een beeldend kunstenaar (Pauline) en de opdrachtgever.

 

Tezamen gaan zij aan de slag om - stap voor stap – dat prachtige album werkelijkheid te laten worden.

 

Allereerst ga je samen met Ofkje bezien hoe jouw unieke verhaal het best verteld kan worden. Wat waren sleutelmomenten in je leven? Waar zaten de draaipunten? In hoeveel scenes – en bladzijden – kan dit verteld worden?

 

Zodra het verhaal in scenes vastligt, gaat Pauline aan de slag met de kunstzinnige vormgeving. Er worden achtergronden bij gezocht, scenes verbeeld en teksten opgetekend. En dat alles in regelmatig overleg met jou.

 

Na jouw finale akkoord wordt het album gedrukt en is het magische moment daar: dan krijg jij jouw unieke en exclusieve levensverhaal in handen.

 

Een prachtig geschenk aan jezelf waar je met recht trots op kunt zijn.

Het maken van een Story in Art is een proces dat enige maanden duurt. Eerst moet het verhaal geschreven worden en in scenes worden samengevat. Aan de hand daarvan wordt - in overleg met jou natuurlijk - het aantal pagina's en de maat van je boek vastgesteld.

 

Je kunt kiezen uit 2 maten: 21 x 21 cm of 30 x 30 cm. De scene die verbeeld wordt, is dus respectievelijk 42 x 21 cm of 60 x 30 cm groot. Het boek valt mooi plat open, zodat de naad in het midden nauwelijks een rol speelt in het beeld.

 

In de prijs maakt het geen verschil of je voor een groot of een kleiner formaat kiest, want het werk is hetzelfde. Alleen de uitstraling is anders; het kleinere formaat is wat intiemer van sfeer, het grote formaat heeft wat weg van een sprookjesboek.

 

We werken in blokken van 3 dubbele beeldpagina's. Telkens als er 3 scenes zijn gemaakt, zullen die geëvalueerd worden en is er mogelijkheid tot verandering, aanpassing en puntjes op de i.

 

Twee prachtig gedrukte exemplaren van je eigen Story in Art met het minimale aantal (dubbele) beeldpagina's van 7. Dat betekent 7 scenes, dus 14 beeldpagina's, een omslag en 4 tekstpagina's. Dit geheel tezamen kost € 2.850,-.

Wil je meer pagina's/scenes, dan kan dat. Dat kosten hiervoor bedragen € 300,- per dubbele pagina.