Ik ben Jungiaans Psycholoog, Transformational Teacher, Talentencoach en -trainer.

Ik bied cliënten 1 op 1 VIP coaching trajecten en daarnaast Business coaching voor ondernemende vrouwen. Verder doe ik trajecten rond relatieproblemen en familie- opstellingen. Naast face-to-face werk ik de laatste twee jaar steeds meer online.

 

Uit mijn praktijkervaring weet ik hoe sterk gebeurtenissen uit de jeugd kunnen doorwerken in iemands volwassen leven. Het is goed om daar op de juiste wijze tijd en aandacht aan te besteden om eventuele negatieve ervaringen te kunnen verwerken.

 

In onze boeken combineren we bij Story in Art het door mij begeleide levensverhaal, met mooie, kunstzinnige beelden om zo een dimensie toe te voegen aan de afronding van dat proces. 

 

In mijn boek heb ik samen met Pauline mijn levensverhaal in beeld gebracht. Zij heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld om dit boek op bijzondere wijze te illustreren. Ik ervaar deze Story in Art als het mooiste geschenk dat ik mijzelf ooit heb gegeven. Een beeldverhaal dat zich kenmerkt door kunstzinnigheid, passie, stijl en vakmanschap.

 

www.ofkjeteekens.com

 

Ik ben al heel lang kunstenaar en dagelijks in mijn atelier te vinden. Ik schilder landschappen en dieren uit mijn directe omgeving, maar ik experimenteer ook graag met andere technieken.

 

Al vele jaren geleden ben ik naast mijn schilderwerk begonnen met tekenen op de computer. Ik heb veel plezier in de mogelijkheden van tekenprogramma's en heb daarin een grote vaardigheid ontwikkeld, die ik beschouw als een nieuwe, andere uitdrukkingsvorm.


Vorig jaar (her)beleefde ik veel emotionele dingen tegelijk, maar toen een wijze vrouw mij vroeg hoe dat nou eigenlijk in elkaar zat, bleek dat niet eens zo moeilijk te verwoorden en sterker: ik kreeg er heel duidelijke beelden bij.

 

Dat heeft ertoe geleid dat ik een boek ben gaan maken waarin ik mijn eigen verhaal in beelden aan mezelf heb verteld. En, hoewel ik het al vaak verteld had in woorden, door die beelden voelde mijn verhaal veel sterker dan eerder, als écht mijn verhaal.

 

Beelden zeggen veel meer dan woorden, zeggen ze. En zo voelt het ook. Het was geweldig om het boek, toen het gedrukt was in mijn handen te houden. Het was alsof ik mijn leven van mezelf cadeau kreeg. Ik was er net zo trots op als op een schilderij waar ik maanden aan heb gewerkt.

 

www.paulineluijben.nl